Online marketing

Haal meer uit je website en social media

Je vindt het belangrijk om een goed vindbare en gebruiksvriendelijke website te hebben met aansprekende en actuele content. Ook wil je zichtbaar zijn op social media. Je komt er echter niet aan toe om het daadwerkelijk goed aan te pakken. Laat het over aan onze enthousiaste en creatieve junioren! MarkC helpt je graag om al jouw online marketingdoelstellingen én een goede online conversie te bereiken. Dat kan zowel structureel als incidenteel.

Kant-en-klare producten

Op zoek naar een instant-oplossing die je zo in je winkelwagen kunt laden? Dat kan met de standaardproducten van MarkC. Bijvoorbeeld dit product om traffic naar en conversie van je website te verbeteren:Website scan

Bekijk al onze producten, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maatwerk

Behalve voor kant-en-klare producten en abonnementen, kun je bij MarkC uiteraard ook terecht voor maatwerk. Hierbij bieden we de volgende afneemmogelijkheden:

  • Projecten
  • Verlengstuk van de afdeling
  • Een MarkC-medewerker op locatie

Denk daarbij aan bijvoorbeeld de volgende online marketingklussen: zoekmachine-optimalisatie inclusief linkbuilding, een hele make-over van je website, structurele ondersteuning voor het beheer van je website en/of social media, het opzetten van een online advertentiecampagne met Google Adwords en het verzorgen van een online nieuwsbrief. Wat je ook kiest, MarkC is altijd flexibel, budgetvriendelijk en bovenal gewoon goed.

Button alle producten

Wie gingen je voor?

Veel organisaties riepen al de hulp in van MarkC bij hun online marketing. Een paar projecten waar we trots op zijn:

Logo West-Brabant Logo TiU Logo GGD Reisvaccinaties

Bekijk alle referenties en ons portfolio.