Onderzoek

Meet wat alle inspanningen je opleveren

Zijn je klanten nog steeds tevreden? Hoe doet jouw organisatie het ten opzichte van de concurrentie? Welk beeld heeft de buitenwereld van jouw product? Heeft de campagne het gewenste effect? Het liefst wil je het allemaal bijhouden, maar vaak ontbreekt de tijd om uitgebreide onderzoeken uit te voeren. MarkC doet daarom het werk waar jij zelf niet aan toe komt. Eenmalig of structureel, we leveren kwalitatief hoogwaardige onderzoeksresultaten tegen een betaalbare prijs.

Kant-en-klare producten

Op zoek naar een effectief standaardproduct zodat je precies weet waar je aan toe bent? Dat kan bij MarkC. Momenteel ontwikkelen we een aantal kant-en-klare onderzoeksproducten. Hou de website dus in de gaten!

beeld-onderzoek

Maatwerk

Behalve voor kant-en-klare producten en abonnementen, kun je bij MarkC uiteraard ook terecht voor maatwerk. Hierbij bieden we de volgende afneemmogelijkheden:

  • Projecten
  • Verlengstuk van de afdeling
  • Een MarkC-medewerker op locatie

Denk bijvoorbeeld aan een concurrentieonderzoek dat inzicht geeft waar in de markt jouw kansen liggen, een marktonderzoek waarmee je achterhaalt wie je ideale klanten zijn en hoe je ze het beste kunt bereiken, een klanttevredenheidsonderzoek dat vertelt waar de kansen liggen om het aantal fans te vergroten (én te behouden!) of een vindbaarheidsonderzoek om het aantal bezoekers van je website te vergroten.

Button alle producten

Wie gingen je voor?

MarkC doet regelmatig onderzoek voor verschillende grote en kleine organisaties. We geven je een aantal voorbeelden:

Logo van Leeuwen Logo MKIB Logo Ritchie Bros

Bekijk alle referenties en ons portfolio.