Marketing

Vergroot je omzet, marktaandeel of naamsbekendheid

MarkC neemt je werk uit handen en pakt alle grote en kleine klussen op waar je zelf niet aan toe komt. Onze jaloersmakende jonge talenten en doorgewinterde senior adviseurs helpen je graag bij het behalen van al jouw marketingdoelstellingen. Of het gaat om het verzorgen van een mailing, het opstellen van een marketingplanning of het bepalen van de beste marketingstrategie. Hierin is MarkC erg flexibel, goed én buitengewoon budgetvriendelijk.

Kant-en-klare producten

Van een aantal veelgevraagde diensten maakte MarkC een kant-en-klaar product: specifieke werkzaamheden tegen een vaste prijs. Bijvoorbeeld voor het ontwerpen, schrijven en onderhouden van een online nieuwsbrief om je relaties op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen of interessante aanbiedingen.

Online nieuwsbrief schrijven

Bekijk al onze producten of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maatwerk

Behalve voor kant-en-klare producten en abonnementen, kun je bij MarkC uiteraard ook terecht voor maatwerk. Hierbij bieden we de volgende afneemmogelijkheden:

  • Projecten
  • Verlengstuk van de afdeling
  • Een MarkC-medewerker op locatie

Denk bij ons verrassend veelzijdige maatwerk bijvoorbeeld aan de volgende marketingklussen: het verzorgen van een online of print mailing, het samenstellen van een prospectslijst om snel en effectief nieuwe klanten te bereiken, het uitvoeren van een onderzoek naar jouw kansen voor social media marketing en het genereren van verkoopleads.

Button bekijk alle producten

Wie gingen je voor?

MarkC ontzorgde al vele organisaties op het gebied van marketing, bij zowel kleine als grote projecten:

Logo Monsterboard Logo GGD Academy Logo Pondres

Bekijk alle referenties en ons portfolio.