Communicatie

Versterk je merk

Je wilt dat zo veel mogelijk mensen jouw producten en diensten kopen – of bijvoorbeeld gezonder gedrag gaan vertonen. De communicatiestrategie daarvoor ligt klaar, alleen ontbreekt het je aan tijd om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Of het nu gaat om (online) bereik, naamsbekendheid of het binnenhalen- en houden van klanten, MarkC helpt – eenmalig of structureel – graag mee bij het behalen van al je communicatiedoelstellingen. Met de frisse blik van onze junioren ben je verzekerd van creatieve oplossingen.

Kant-en-klare producten

Op zoek naar een effectief standaardproduct zodat je precies weet waar je aan toe bent? Dat kan bij MarkC! Bijvoorbeeld voor het actueel en levendig houden van je website. Bovendien verbeter je met goede webteksten ook nog eens je online vindbaarheid:

Webteksten schrijven

Bekijk al onze producten, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maatwerk

Behalve voor kant-en-klare producten en abonnementen, kun je bij MarkC uiteraard ook terecht voor maatwerk. Hierbij bieden we de volgende afneemmogelijkheden:

  • Projecten
  • Verlengstuk van de afdeling
  • Een MarkC-medewerker op locatie

De meest populaire communicatieproducten onder onze klanten zijn onder meer: het schrijven van (online) teksten, het maken een communicatieplan voor een specifiek project of product, het vormgeven van folder, infographic of complete huisstijl, het maken van een bedrijfsvideo of productpresentatie en het ontwerpen van standaardsjablonen voor het in huis maken van communicatiemiddelen.

Button alle producten

Wie gingen je voor?

We hielpen verschillende bedrijven bij kleine en grote communicatievraagstukken. Een aantal voorbeelden om je een idee te geven:

Logo Elkerliek Logo Uni Wageningen Logo Gemeente Breda

Bekijk alle referenties en ons portfolio.