Onze Merkbelofte

Hoge verwachtingen…

Als je een marketing of communicatie bureau inhuurt voor het oplossen van een vraagstuk, dan heb je waarschijnlijk hoge verwachtingen. Je rekent erop dat het bureau goede kwaliteit levert, tegen een scherpe prijs. Dat deliverables op tijd worden opgeleverd en dat je een goede service krijgt. Je wilt ontzorgd worden: ‘regel het maar gewoon’.

… worden overtroffen

Onze merkbelofte is dat we deze verwachtingen waarmaken én zelfs nog iets extra’s toevoegen. Voor ons is het vanzelfsprekend om on time, on target en on budget te werken. MarkC is volledig ingericht op kwaliteitsbewaking en projectmanagement. Bovendien zitten klantgerichtheid en klantenservice in de genen van onze mensen. Wij zijn toegankelijk en flexibel. Zo nodig lopen de werkzaamheden ’s avonds en in de weekenden door.

Frisse wind

Daarbovenop beloven we een frisse wind door je organisatie te laten waaien. Dankzij de inzet van alleen de beste studenten en pas-afgestudeerden ben je verzekerd van verrassende voorstellen en out-of-the-box oplossingen, gebaseerd op de nieuwste vakkennis van hogescholen en universiteiten op het gebied van marketing, online marketing, communicatie, multimedia en vormgeving.

Frisse Wind

Resultaat voorop

Daar komt nog bij dat wij het beste advies met het beste resultaat voor de klant belangrijker vinden dan maximaal financieel gewin voor MarkC. Dat wil zeggen dat we zo nodig bereid zijn om omzet en marge in te leveren, in ruil voor een betere oplossing voor de klant. Of dat nu de nieuwe inzichten en verbeteringen voor de klant zijn die onze onderzoeken opleveren, onze promotiecampagnes die de naamsbekendheid van de klant vergroten, onze blogs die meer bezoekers naar de website van de klant brengen, of onze Adwords campagnes die meer leads genereren. Dat soort resultaten zijn voor vakidioten als wij de mooiste winst!

Samengevat is onze merkbelofte als volgt:

  • Goede kwaliteit en aantrekkelijk scherp geprijsd
  • Frisse en actuele oplossingen
  • Service- en resultaatgericht.

Ontdek onze specialisaties