Over MarkC

Buitengewoon budgetvriendelijk

MarkC is een marketing en communicatie bureau uit Breda dat de dingen anders doet. De medewerkers van MarkC zijn de meest talentvolle studenten en young professionals op het gebied van marketing, online marketing, communicatie en onderzoek. Met training en begeleiding door ervaren seniors halen we het beste in de jonge talenten naar boven en bewaken we de kwaliteit. Op deze manier leveren we goede kwaliteit tegen een aantrekkelijk scherpe prijs.

Jaloersmakend jong talent

We verzorgen marketing- en communicatiewerkzaamheden voor grote en kleine profit- en nonprofit-organisaties, die anders zouden blijven liggen. Onze klanten waarderen ons niet alleen vanwege onze prijs-kwaliteitverhouding, maar ook vanwege de verfrissende blik van onze junioren. Deze jonge medewerkers laten een frisse wind door je organisatie waaien, omdat ze out-of-the-box denken en kennis hebben van de nieuwste trends en ontwikkelingen in het marketing en communicatie vak.

Verrassend veelzijdig

MarkC heeft 25 medewerkers die middelen en ondersteuning leveren op het gebied van:

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis, zo lang het maar marketing of communicatie betreft. Van eenmalige opdracht tot abonnement, en van routineklus tot strategisch vraagstuk.

Bijzonder betrokken

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou, jouw organisatie en jouw marketing en communicatie vraagstuk. Wij zijn nieuwsgierig en leergierig. Het beste advies en het beste resultaat voor jou en jouw doelgroep komen voor ons op de eerste plaats. Toegevoegde waarde leveren vinden wij interessanter en belangrijker dan ‘zoveel mogelijk winst uit een klus halen’. Die eenzijdige insteek kom je bij ons niet tegen. Bovendien is MarkC altijd transparant over uren, prijzen en resultaten.

Ontdek onze specialisaties