Jong en fris talent

jong fris jaloersmakend talent

Wist je dat MarkC twee vliegen in een klap slaat? We helpen klanten namelijk verder op het gebied van marketing, online marketing, communicatie en onderzoek én we bieden de meest getalenteerde studenten een kans op echte werkervaring nog voordat ze de schoolbanken hebben verlaten. Door deze jonge honden vanaf dag één ruimte én begeleiding te geven, kan hun ruwe talent tot bloei komen. Het resultaat: zeer betaalbare, volwaardige marketing- en communicatiediensten én een frisse wind door je organisatie.

Uitbreiding van onze kweekvijver

Shannon Die frisse wind vraagt natuurlijk om een frisse blik en die zit wel goed bij de junioren in onze ‘kweekvijver’. 

Ze zijn nieuwsgierig, gedreven en soms een tikkeltje eigenwijs, waardoor ze garant staan voor creatieve oplossingen gebaseerd op de nieuwste vakkennis. Het is dan ook altijd weer jammer om afscheid te moeten nemen van junioren (na het afstuderen). Gelukkig verwelkomen we even frequent nieuwe talenten.

AnneZo versterken communicatiestudenten Anne en Shannon sinds kort het MarkC-team. Anne’s kracht ligt vooral op het gebied van online marketing. Dus wil je meer uit je website en/of social media halen, dan ben je bij haar aan het goede adres. Shannon is een kei als het gaat om teksten schrijven. Bovendien heb je aan haar ook een hele goede voor het uitvoeren van bijvoorbeeld een marktonderzoek. De dames zijn een mooie aanvulling op ons verrassend veelzijdige team!

Mede mogelijk gemaakt door

RosanneJunior bij MarkC word je niet zomaar. Om de klantverwachtingen meer dan waar te kunnen maken, moet je nogal wat in je mars hebben. Onze werving- en selectieprocedure is inmiddels behoorlijk waterdicht om de grootste marketing- en communicatietalenten snel en efficiënt eruit te vissen.

Ook daarbij laat MarkC zichzelf ondersteunen door junioren. De HR-kweekvijver werd onlangs weer volledig ververst Janmet de start van studenten personeelswetenschappen Jan en Rosanne. Achter de schermen leveren zij indirect een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Maak kennis met alle MarkC-talenten >>

Terug naar actueel >>

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag controleert of u een menselijke bezoeker bent en voorkomt spam.
15 + 3 =
Geef het antwoord op deze eenvoudige som. Bijv. voor 1+3, vul 4 in.